μεταφορές μουσικών οργάνων
Μεταφορά μουσικών οργάνων
Μεταφορά έργων τέχνης
Μεταφορές Έργων Τέχνης
Μεταφορές εμπορευμάτων
Μεταφορές Εμπορευμάτων

Εμπιστευθείτε τις μεταφορές μετακομίσεις σας στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα στην Astra Μεταφορική

 

Έχουμε την δυνατότητα για μεταφορές κάθε είδους αντικείμενου που επιθυμείτε, οπουδήποτε στην Ελλάδα,
με ασφάλεια, αξιοπιστία και συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.

Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μας καθιστά πρωτοπόρους στην μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων
όπως μεταφορές έργων τέχνης, μεταφορές αντικών, μεταφορές μουσικών οργάνων και επαγγελματικών μηχανημάτων.

μεταφορές

H Astra Μεταφορική εγγυάται ότι όλες οι διεθνείς μεταφορές των προσωπικών σας αντικειμένων ή οι μεταφορές εμπορευμάτων, γίνονται με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια, την εμπρόθεσμη χρονικά εκτέλεση της μεταφοράς και τις χαμηλές τιμές, εναρμονισμένες με τις σύγχρονες απαιτήσεις και προσανατολισμένες στις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις σπιτιών, μετακομίσεις εταιρειών, καθώς και διανομές εμπορευμάτων στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα.

Η διαρκής ανανέωση και βελτίωση του επαγγελματικού μας εξοπλισμού και η εμπειρία μας, εξασφαλίζει την άρτια λειτουργία σε κάθε μεταφορά. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας εγγυάται για την ολοκλήρωση των εργασιών και την ασφάλεια των αντικειμένων σας, στις καλύτερες τιμές και στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Οι μεταφορές αποτελούν για την εταιρεία μας μια καθημερινή πρόκληση στο πεδίο του ανταγωνισμού, στο οποίο καταφέρνουμε και διατηρούμε ηγετική θέση. Κάθε μεταφορική εργασία που αναλαμβάνουμε αποτελεί για μας και μια νέα ευκαιρία και ένα νέο πεδίο επαγγελματικής γνώσης και άσκησης.

Μεταφορές εμπορευμάτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις μεταφορές εμπορευμάτων σε ολόκληρη τη χώρα, διαθέτοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και τεχνολογικά προηγμένο σύστημα διαχείρισης. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, προσφέροντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις στις μεταφορές σας. Με την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία μας, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας πάντα άριστη ποιότητα και συνέπεια στα προγράμματα παράδοσης.

 

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους συνεργάτες σε όλη τη χώρα, προσφέροντας έτσι την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Όλα αυτά τα κάνουμε με σκοπό να αναλάβουμε τις μεταφορές σας με τον επαγγελματισμό και την ασφάλεια που αξίζετε. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μέσα και εξοπλισμό για να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες μας, ενώ παράλληλα είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον.

Αναλαμβάνουμε μεταφορές κάθε είδους εμπορευματοκιβωτίων αξιοποιώντας τη χρόνια εμπειρία μας και τα καλύτερα δικτυακά εργαλεία για να παρακολουθούμε τις επικοινωνίες με τους πελάτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Μεταφορές εμπορευμάτων

Μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού

Μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού

Η μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού απαιτεί έμπειρο, καταρτισμένο προσωπικό και αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας. Είναι απαραίτητο να τηρούνται οι προδιαγραφές αποθήκευσης και μεταφοράς, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα ή ζημιές στον εξοπλισμό. Η προσοχή είναι καίρια κατά τη μεταφορά και θα πρέπει πάντα να γίνεται χρήση κατάλληλων μέσων.

Ακόμα και η πιο μικρή ζημιά στον ιατρικό εξοπλισμό μπορεί να έχει δυσμενείς συνέπειες, γι’αυτό η ακρίβεια κατά τη μεταφορά είναι απαραίτητη. Επίσης, είναι σημαντικό να επιλέγονται κατάλληλα μέσα εκτός από την εξειδικευμένη μεταφορά, όπως πλαστικές θήκες και πανιά προστασίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα του εξοπλισμού.

 

Επίσης, απαιτείται πάντα η χρήση της σωστής συσκευασίας και ετικέτας, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει εύκολα η αναγνώριση και να αποφευχθεί η χαμένη ή λανθασμένη παράδοση. Τέλος, για τη μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού θα πρέπει να τηρούνται πάντα οι κανονισμοί ασφαλείας της κάθε χώρας ή περιοχής, καθώς οι προδιαγραφές ενδέχεται να διαφέρουν από τη μια χώρα στην άλλη.

Μεταφορές μουσικών οργάνων

Η μεταφορά μουσικών οργάνων απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και εξειδικευμένο προσωπικό τόσο για την αποσυναρμολόγηση, όσο και για την ασφαλή μεταφορά τους και αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για τον επαγγελματία που θα την αναλάβει.

Υπάρχουν κάποια μουσικά όργανα τα οποία μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και κάποια που επιβάλλεται να μεταφερθούν ακριβώς όπως είναι.Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να γνωρίζει πώς να αποσυναρμολογήσει τα όργανα και πώς να τα μεταφέρει με ασφάλεια στον προορισμό τους. Η μεταφορά τους πρέπει να είναι καλά σχεδιασμένη και εκτελεσμένη, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μέσα μεταφοράς και τεχνικές, προκειμένου να αποφευχθούν ζημίες ή φθορές.

Η Astra Μεταφορική είναι εξειδικευμένη στη μεταφορά όλων των ειδών των μουσικών οργάνων, όπως μεταφορές πιάνων, βιολιών κλπ. Στον επαγγελματικό μας εξοπλισμό περιλαμβάνονται ειδικά φορτηγά με ανυψωτικά μέσα και κλιμακοστάσια, που μας επιτρέπουν να μεταφέρουμε τα όργανα με ασφάλεια και ευκολία.

Επίσης, διαθέτουμε κατάλληλα υλικά συσκευασίας, όπως ειδικές θήκες και παλέτες, που εξασφαλίζουν την προστασία των μουσικών οργάνων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς μουσικών οργάνων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, ώστε να διασφαλίζουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Εάν χρειάζεστε μεταφορά οποιουδήποτε μουσικού οργάνου, επικοινωνήστε μαζί μας.

μεταφορές μουσικών οργάνων

Μεταφορά έργων τέχνης

Μεταφορά έργων τέχνης

Η μεταφορά έργων τέχνης απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και εμπειρία για την ασφάλεια και την ακεραιότητά τους. Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και την απαραίτητη εξοπλιστική υποδομή για να διασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά των έργων, ανταποκρινόμενη σε όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Η μεταφορά πρέπει να γίνεται σε ειδικές θερμοκρασίες, χωρίς να προκαλείται κραδασμός στα έργα και με την χρήση μονωτικών υλικών για την προστασία τους. Οι πελάτες μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι η μεταφορά και η ασφάλεια των έργων τους είναι στα καλύτερα χέρια της εταιρείας μας.  Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες συσκευασίας και αποσυσκευασίας των έργων, καθώς και την αποθήκευσή τους σε ασφαλείς χώρους μέχρι την παράδοση στον προορισμό.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο και έχει εμπειρία στη μεταφορά έργων τέχνης από και προς διάφορους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και το είδος του έργου, η εταιρεία μας διασφαλίζει την ασφάλεια και ακεραιότητά του κατά τη διαδρομή του από το ένα μέρος στο άλλο. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μεταφορές χρηματοκιβωτιών

Η μεταφορά χρηματοκιβωτίων είναι μία από τις πιο σοβαρές διαδικασίες που αναλαμβάνει η εταιρεία μας. Η ασφάλεια των χρηματοκιβωτίων και η προστασία του περιεχομένου τους είναι η πρώτη προτεραιότητά μας. Για αυτόν τον λόγο, η Astra Μεταφορική διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό για την αποκόλληση, μεταφορά και επανατοποθέτηση των χρηματοκιβωτίων.

Επιπλέον, η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά την μεταφορά των χρηματοκιβωτίων, όπως τη χρήση ασφαλών οχημάτων, παρακολούθηση του δρομολογίου, προγραμματισμός της διαδρομής για να αποφευχθούν περιοχές υψηλού κινδύνου και η χρήση ειδικών μέσων ασφαλείας για τη διασφάλιση της προστασίας των χρηματοκιβωτίων.

Παρέχουμε πλήρη διαφάνεια καθώς και συχνά ενημερώσεις στους πελάτες μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφοράς τους, έτσι ώστε να είναι ενήμεροι ανά πάσα στιγμή για την πορεία τους.

Μεταφορές χρηματοκιβωτίων

Διεθνείς μεταφορές

Η ASTRA Μεταφορική θέλοντας να ανταποκριθεί στις δύσκολες και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις στις διεθνείς μεταφορές προσφέρει σε εσάς ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης το οποίο περιλαμβάνει εκτός από τη μεταφορά, υπηρεσίες συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης των αγαθών.

Η συνεργασία μας με ένα οργανωμένο, αξιόπιστο και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπροσώπων σε ολόκληρο τον κόσμο μας δίνει την δυνατότητα να αναλάβουμε, καλύπτοντας πλήρως κάθε απαίτηση και ανάγκη σας, κάθε είδους μεταφορά οδική, θαλάσσια, αεροπορική ή και συνδυασμό αυτών, προσφέροντας τις πιο εξελιγμένες και ασφαλείς μεθόδους διακίνησης και επιτυγχάνοντας τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές στις διεθνείς μεταφορές.

Επιπλέον, η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα με πολυετή εμπειρία στον χώρο της μεταφοράς, οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να σας παρέχουν τη βέλτιστη λύση για τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και να βρούμε την καλύτερη λύση για τις μεταφορικές σας ανάγκες.